fredag 18 februari 2011

Vecka 6 Med restaurang inspiration

Äntligen fredag!
Sam i action
Tom bloggar:
Med restaurang inspiration menar jag att rätterna ikväll är något som vi ätit på restaurang med aldrig gjort hemma. Till förätt är det Calamarissallad med advokado en dressing av Fishsause, chili, ingefära, lime och en nypa socker.  Det ska bli gott med en frisk förätt.
Till varmrätt får vi en Pad thai med räkor. Jag förväntar mig en viss styrka samt en len neutral smak från nudlarna.Till efterrätt är det chokladdoppade frukter jordgubbe, banan, äpple, mango




Tänk att cider kan se så champagnigt ut:o)

Förrätt by Mikael:
Förätten var jätte god och det var tur att pappa inte hade på någon dressing från början för att det var lätt att den tog över men jag lyckades tillsätta rätt mängd och det blev underbart.
BETYG: 4/5

Bläckfisk i olivolja och vitlök






Varmrätt by Ulrica:
Kyckling Pad Thai Gai
Huvudrätten var god men aningen torr. Det var även koriander i som inte är min favoritkrydda men det var ändå gott. Det var bra att det var mycket kyckling och goda nudlar.
BETYG: 3/5







Dessert by Sam:
Daim, say no more!
Efterätten var en sockerbomb i min smak. Den hade en god syrlig smak från frukten samt sött från Daím chokladen och med en kula vaniljglass så var allt perfekt.BETYG: 5/5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar